Veel concurrentie voor goed IT -personeel

Goed IT -personeel is moeilijk te vinden en veel werknemers moeten vechten voor hun baan. Dit artikel zal zich richten op millennials en hun werkethiek. Millennials kunnen een geweldige toevoeging aan uw team zijn als u weet waar u naar moet zoeken. Deze werknemers zijn gemotiveerd door de commissie en hebben meer kans om klanten te behouden. Ze zullen meer gemotiveerd zijn om uw doelen te bereiken dan werknemers die per uur worden betaald.

Medewerkers

De huidige economie creëert veel concurrentie voor goed IT -personeel. Volgens een recent OfficeTeam -onderzoek onder meer dan 1.000 senior managers van Amerikaanse bedrijven, is bijna de helft van de respondenten van mening dat de huidige arbeidsmarkt concurrerender is dan 10 jaar geleden. De auteurs van de studie speculeren dat de huidige economie verantwoordelijk is voor deze trend.

Met werkloosheid op record dieptepunten, worden bedrijven geconfronteerd met een moeilijke tijd om nieuwe werknemers te werven. Gelukkig zijn er verschillende manieren om nieuwe werknemers aan te trekken en concurrerend te blijven. Sommige suggesties zijn gemakkelijk te implementeren, terwijl anderen een beetje strategie en financiële investeringen vereisen.

Millennials en Gen Z Z -medewerkers hebben duidelijk verschillende waarden. Millennials waarderen teamwerk en samenwerking, terwijl Gen Z -leden eerder individuele ruimte eisen. Het is belangrijk om te begrijpen welke generatie u wilt inhuren en vervolgens uw wervingsproces dienovereenkomstig aan te passen.

Millennial cultuur

Millennials overtreffen de babyboomers en vormen bijna 1/3 van het personeelsbestand in de VS. Ze transformeren de werkplek door startups op te richten en de traditionele 9-5 werkomgeving te verstoren. Ze dagen ook de onderliggende werkfilosofie uit, veranderen de manier waarop bedrijven worden georganiseerd. Millennials hebben een sterk verlangen naar loopbaanontwikkeling en worden gemotiveerd door voortdurende onderwijs. Degenen die niet bereid zijn te investeren in hun professionele ontwikkeling, zullen het moeilijk vinden om ze te behouden.

Gen Z is de tweede grootste generatie na de Millennials. Ze zijn opgegroeid met technologie en beschouwen zichzelf als digitale inboorlingen, wat betekent dat ze zich niet verbonden voelen met een specifiek bedrijf. Velen van hen worden ook geconfronteerd met financiële stress vanwege schoolschuld en levensonderhoud. Ze zijn comfortabel sms’en en het creëren van hun eigen aanwezigheid op sociale media. Ze willen ook een flexibel werkschema en een kans om tijd met hun families door te brengen.

Millennials werkethiek

Millennials Work Ethic wordt vaak in twijfel getrokken door babyboomers, Gen X en andere generaties. Toch zijn deze personen de beroepsbevolking ingegaan met radicaal verschillende werkethische percepties dan hun boomer -tegenhangers. Desondanks halen veel babyboomers en gen Xers nog steeds herinneringen op aan de lange uren en lange werkweken die ze ooit hadden. En met deze herinnering komt een minachtige houding ten opzichte van Millennials. Deze anekdotische verslagen schilderen millennials als lui, getiteld en gevoelig voor kritiek.

Een van de grootste uitdagingen voor werkgevers is het werven en behouden van personeel van de juiste leeftijd. Millennials willen niet overwerkt of overgeleid worden, en ze krijgen liever feedback om hen te helpen verbeteren. Millennials kunnen echter opstandig zijn en zullen hun baasinstructies vaak negeren. Als je een werkgever bent die een millennial voor je team wil inhuren, is het belangrijk om hun houding ten opzichte van werk en hun loopbaanambities te begrijpen.

Millennials werkplekcultuur

Millennials zijn de nieuwe generatie werknemers die autonomie, keuzevrijheid en integratie tussen werk en leven willen. Hoewel ze nog steeds begeleiding van hun superieuren wensen, verwachten ze meer van hun werkplek dan een traditionele hiërarchie. Werkgevers moeten deze generatie beter begrijpen om op maat gemaakte interventies te creëren die hen betrekken.

Millennials verwachten eerder flexibele werktijden en een flexibele werkomgeving. Millennials verwachten ook een zinvol leven buiten de werkplek te hebben en willen technologie gebruiken om dit te doen. Dit betekent dat de kantoorcultuur dramatisch is veranderd van Mad Men -dagen. Eerder zou ongepast gedrag zoals drinken op kantoor je een klap op de pols bezorgen, maar nu kan het je zelfs je werk belanden.

Scroll to Top